Bestem antall lag på PCB-kortet

- 2021-11-10-

Bestem antall lag avPCBborde
1. Formål:PCBtavler brukes i ulike typer enkelt til komplekst elektronisk utstyr. Derfor må du finne ut om applikasjonen din har minimale eller komplekse funksjoner.
2. Nødvendig signaltype: Valget av antall lag avhenger også av typen signal de skal sende. Signalet er delt inn i høyfrekvent, lavfrekvent, jord eller effekt. For applikasjoner som krever flere signalbehandlinger, trenger du et flerlags PCB. Disse kretsene kan kreve forskjellig jording og isolasjon.
3. Gjennomgående hulltype: Valget av gjennomgående hull er en annen viktig faktor som må vurderes. Hvis du velger å begrave vias, kan det hende du trenger flere interne lag. Derfor kan du oppfylle krav i flere lag tilsvarende.
4. Tettheten og antall signallag som kreves: Antall lag av PCB er også basert på to viktige faktorer - signallag og pindensitet. Antall lag i PCB-kortet øker ettersom pin-densiteten avtar. Pin-densiteten er 1,0.
5. Antall plan som kreves: Strøm- og jordplanene i PCB-kortet bidrar til å redusere EMI og skjerme signallaget. Derfor vil valget av lag igjen avhenge av antall fly som kreves.
6. Produksjonskostnad: Selv om det er hovedkravet, er det en av de avgjørende faktorene ved valg av antall lag i 1-20-lagetPCBborddesign. Kostnaden avPCBbrettproduksjon avhenger av flere lag. Flerlags PCB-kort er dyrere enn enkeltlags PCB-kort. Produksjonskostnadene vil i stor grad avhenge av kravene ovenfor.
PCB board