Fenomenet RV1126 1109 IPC 2MP Sony IMX307 PCB Board

- 2021-11-11-

FenomenetRV1126 1109 IPC 2MP Sony IMX307 PCB-kort
1. Når du støter på et PCB-laminatproblem, bør du vurdere det i spesifikasjonen for PCB-laminatmateriale. Vanligvis, hvis den tekniske spesifikasjonen ikke blir utført, vil det føre til kontinuerlige kvalitetsendringer og følgelig føre til produktskroting. Generelt oppstår materialproblemer forårsaket av endringer i kvaliteten på PCB-laminater i produkter produsert av produsenter som bruker forskjellige partier av råvarer eller bruker forskjellige pressbelastninger. Få brukere har nok registreringer til å kunne skille spesifikke pressbelastninger eller partier av materialer på behandlingsstedet. Som et resultat skjer det ofte at PCB kontinuerlig produseres og monteres med komponenter, og det genereres varp kontinuerlig i loddetanken, og dermed sløser mye arbeid og dyre komponenter.
2. Overflateproblemer
Symptomer: dårlig vedheft på trykk, dårlig vedheft på plating, noen deler kan ikke etses bort, og noen deler kan ikke loddes. Tilgjengelige inspeksjonsmetoder: brukes vanligvis til å danne synlige vannlinjer på overflaten av brettet for visuell inspeksjon.
3. På grunn av den svært tette og glatte overflaten forårsaket av slippfilmen, er den ubelagte kobberoverflaten for lys. Vanligvis på den ukobberede siden av laminatet, fjerner ikke laminatprodusenten slippmiddelet. Nålehull i kobberfolien får harpiks til å strømme ut og samle seg på overflaten av kobberfolien. Dette skjer vanligvis på kobberfolie som er tynnere enn 3/4 unse vektspesifikasjonen. Kobberfolieprodusenten belegger overflaten av kobberfolien med for store mengder antioksidanter. Laminatprodusenten endret harpikssystemet, stripping tynn eller børstemetoden.
På grunn av feil bruk er det mange fingeravtrykk eller fettflekker. Dypp med motorolje under stansing, blanking eller boreoperasjoner.
4. Løsning:
Før du gjør endringer i laminatproduksjonen, samarbeid med laminatprodusenten og spesifiser brukerens testelementer. Det anbefales at laminatprodusenter bruker stofflignende filmer eller andre frigjøringsmaterialer. Kontakt laminatprodusenten for å inspisere hvert parti kobberfolie som er ukvalifisert; be om en løsning for å fjerne harpiksen. Spør laminatprodusenten om metoden for fjerning. Changtong anbefaler å bruke saltsyre, etterfulgt av mekanisk skrubbing for å fjerne den. Kontakt laminatprodusenten og bruk mekaniske eller kjemiske elimineringsmetoder.
RV1126 1109 IPC 2MP Sony IMX307 PCB Board