Søknadssamling av kjernetavler i medisinske løsninger

- 2022-05-21-

Kjernebrettskjema 1: påføring av høypresisjon peritonealdialysemaskin
Peritonealdialysemaskin er en medisinsk enhet som brukes i prosessen med å helle dialysat inn i pasientens bukhule, bruke bukhinnen for å fullføre dialyse, og deretter trekke væsken ut av bukhulen, som tilhører den andre kategorien medisinsk utstyr. Kjerneplaten er av industrikvalitet, med god stabilitet og lang livssyklus. Kjernekortet har bestått CE/FCC-sertifisering, elektromagnetisk kompatibilitet, og har bestått den strenge høy- og lavtemperaturtesten på -40â~ 85â.
Kjernetavleskjema 2: påføring av nukleinsyreekstraktor
Det automatiske nukleinsyreekstraksjonssystemet er et slags instrument som bruker det matchende nukleinsyreekstraksjonsreagenset for automatisk å fullføre den raske ekstraksjonsprosessen av prøvenukleinsyre. Kjernekortet i industrikvalitet bruker NXP Cortex-A7 800MHz hovedfrekvensprosessor, som gir kundene en kostnadseffektiv utviklingsløsning og rike grensesnittressurser, som er praktisk for kundene å utvide applikasjonene sine.
Kjernetavleskjema 3: påføring av kjemiluminescensimmunoanalyseanalysator
Den helautomatiske kjemiluminescens-immunoassay-analysatoren kan analysere fullblod-, serum- og plasmaprøver fra forsøkspersonene, for å formulere vitenskapelige behandlings- eller avhendingsplaner. Den kraftige videobehandlingsevnen og CPU-behandlingsevnen til kjernekortet kan gi brukerne en jevn operasjonsopplevelse, samt høyere sikkerhet og en kulere interaksjonsopplevelse mellom mennesker og datamaskiner.
Kjernetavleskjema 4: Anvendelse av automatisk biokjemisk analysator
Automatisk biokjemisk analysator, referert til som ACA, er et instrument som måler en spesifikk kjemisk sammensetning i kroppsvæsker i henhold til prinsippet om fotoelektrisk kolorimetri. Hovedfrekvensen til kjernekortet er 1GHz, dual-core CPU og quad-core CPU er PIN-til-PIN-kompatible, støtter 1GB DDR3 (utvidbar 2GB), 8GB eMMC, med programvare og maskinvare kan skreddersys, lav pris , høy pålitelighet, liten størrelse, lavt strømforbruk og andre fordeler.
Core board plan fem: automatisk blodanalysatorapplikasjon
Blodanalysatoren henter analyseresultatene gjennom behandlingen av det innebygde hovedkortet. Analyseresultatene kan lagres og vises, og ulike parametere kan også skrives ut direkte. Kjernekortet er designet basert på TIs industrielle ARM-prosessor AM3354. Den er designet med 200 dobbel-rads pin-kontakter, som leder ut de fleste funksjonene til CPU og støtter enhver kombinasjon av ulike kommunikasjonsmoduler.
Kjernekortskjema seks: automatisk datamaskinoptometriapplikasjon
Det datastyrte refraktometeret er en elektronisk og objektiv optometrisk enhet. Den krever ikke den subjektive vurderingen av klinikeren og forsøkspersonen under måling, og evaluerer objektivt brytningsparametrene gjennom forhåndsinnstilte standarder. Som en prosessorplattform for høyeffektive og kostnadseffektive applikasjoner, bruker kjernekortet en enkelt Cortex-A7-kjerne med en kjørehastighet på opptil 800 MHz; den støtter funksjoner som LCD-skjerm, nettverkskommunikasjon og databaselagring, som effektivt kan hjelpe instrumentet til behandling av nærsynthet til å samle inn og vise data. Funksjonen til drift og PTZ-kommunikasjon.
Kjernetavleplan syv: medisinsk ventilatorapplikasjon
Som et effektivt middel for kunstig å erstatte funksjonen til spontan ventilasjon, har ventilatorer blitt mye brukt i scenarier som respirasjonssvikt forårsaket av ulike årsaker, anestesipustebehandling og respiratorisk støtteterapi, og er svært viktige innen moderne medisin. Hovedfrekvensen til kjernekortet er 1,2 GHz, med sterke video- og bildebehandlingsmuligheter. Lav latens i sanntid, respons så lav som 20ns, rask og sensitiv respons og kontroll.