Kameraet ble hacket? Hva bør jeg gjøre for å unngå å bli sendt direkte?

- 2022-11-09-

I dag blir folk mer og mer bevisste på sikkerhetstiltak. Mange installerer kameraer i hjemmene sine for å se hva som skjer til enhver tid, noe som kan forhindre innbruddstyver når ingen er der eller for å ta seg av familiemedlemmer som eldre.Men med populariteten til kameraer blir flere og flere mennesker mer bekymret for personvernproblemene deres. De vil bekymre seg for ulykker uten bevis å sjekke. Hvis de installerer kameraer, vil de bekymre seg for å bli hacket.For det første er det to typer kameraovervåking på markedet. Den ene er lokal overvåking, trenger ikke koble til noe nettverk. Den inneholder et kamera, en videoopptaker og en lokal harddisk. Denne typen overvåking er relativt trygg, for så lenge nettverket ikke er tilkoblet, er det ingen ekstern inntrenging.Den andre typen er trådløs overvåking, som vanligvis er installert i et hjem eller en bedrift og kan vises når som helst på en mobiltelefon eller datamaskin over et trådløst nettverk.

Og denne andre situasjonen er det lett å avsløre personvernet. Vanligvis må hjemmekameraer deles med det trådløse hjemmenettverket. Når noen kjenner det trådløse passordet, kan det invadere kameraet ditt for å sjekke overvåkingen.Selv om trådløs passordknekking kan ha en viss terskel for vanlige folk, er det et stykke kake for hackere. Når det trådløse passordet er knekt, kan de få IP-adressen eller harddiskopptakeren. Hvis kamerapassordet er for enkelt, eller du bruker standardpassordet, ville det være en uenighet for skurkene.Noen lager til og med hjemmekamera-cracking programvare for å selge for profitt. Denne cracking-programvaren vil knekke nettverks-IP-en til hjemmeruten din, deretter invadere nettverket og til slutt kontrollere kameraet for å skyte, ta bilder og annen oppførsel.
Kort sagt, så lenge produktene er koblet til Internett, er det risiko for inntrenging, så hvordan unngå disse risikoene?

Prøv først å velge et lokalt lagringskamera som ikke er koblet til Internett, noe som i stor grad kan redusere risikoen for personvernlekkasje. Sekund virkelig hvis for å spare problemer og velge Internett-kamera, så i installasjonen av kameraet bør også prøve å velge et produkt sikkerhetskvalifisering, med krypteringsfunksjonen til utstyret, er det best å ha funksjonen av dobbel autentisering.

Med andre ord kreves passordautentisering og en mobiltelefonverifiseringskode når du logger inn på enheten. Ikke angi passordet for enkelt når du angir passordet. Det er bedre å endre passordet regelmessig.En annen er å unngå å installere kameraer i private områder som soverom eller bad og å unngå å gjøre rare ting på steder der kameraer kan overvåke. Hvorfor kameraer hackes er hovedsakelig på grunn av noens mentale forvrengning, og hvis de finner ut at innholdet er enkelt, er det mindre sannsynlig at du blir angrepet senere. Ellers, selv om du endrer passordet ditt, vil du vekke andre âincentiv til å fortsette å hacke.