Thinkcore Rockchip RV1126 Development Board Series Product Call in Agents

- 2022-11-11-

Med den raske utviklingen av tingenes internett-bransjen, økte antallet tilkoblede IoT-enheter globalt fra 5,2 milliarder i 2015 til 12,6 milliarder i 2020, og forventes å nå 24,6 milliarder i 2025. I dette tilfellet er etterspørselen etter personlig tilpasset og lettvekt. segmenteringsscenarier vil bli mer og mer kraftfulle, og den intelligente anvendelsen av AIoT vil gradvis berikes. Jo lettere applikasjonsscenarioet er, desto større behov for å forbedre effektiviteten til plattformen, brikken og maskinvareenhetene, og redusere distribusjonsproblemer og kostnader. Intelligent drift kan oppnås uten å stole på interaksjonen med skyen.


I tillegg krever den massive etterspørselen etter segmentering også at produktet har en høyere kostnadsytelse, og kan dra full nytte av gamle, redusere unødvendig sløsing med ressurser.

Lette databehandlingsapplikasjoner som reduserer distribusjonskostnadene med 30 %TC-RV1126 utviklingskortserieprodukter er basert på RV1126-plattformen til Rockchip. Den har egenskapene til høy ytelse, lavt strømforbruk, lett utplassering og mer kostnadsbesparelse. Den er veldig egnet for edge computing-applikasjoner i små og mellomstore scenarier. Sammenlignet med den forrige generasjonen TC-RK3399 utviklingskort, er distribusjonskostnaden for TC-RV1126 utviklingskortserieprodukter redusert med 30 %, som er et sjeldent kostnadseffektivt utvalg av maskinvare for edge.Utstyrt med vision chip, høy ytelse og lavt strømforbruk

TC-RV1126 utviklingskortserieprodukter er utstyrt med Rockchip RV1126, som bruker firekjerners Arm Cortex A7 32-bit kjernearkitektur og integrerer NEON og FPU. Støtte TensorFlow/MXNet/PyTorch/Caffe og en rekke dype læringsrammeverk, rike ressurser og enkel utvikling, møter etterspørselen fra beleiringsløvens forskjellig utvikling. Plattformen har kjerneteknologier innen nevrale nettverk, bildebehandling, kunstig intelligens, dyp læring, SOC-systemkraftoptimalisering, ansiktsgjenkjenning, bildeinnhenting, adaptiv justering av bildeteknologi og andre felt.


Innebygd uavhengig NPU, AI-effektiviteten er høyere

Det antas generelt at jo høyere NPU-beregningskraft, jo bedre. Er dette virkelig tilfelle? Faktisk vil høy datakraft også gi høyere strømforbruk og konstruksjonskostnader. I lette applikasjonsscenarier er høy utnyttelse av datakraft, men lav utnyttelse av datakraft, sløsing med ressurser. TC-RV1126 utviklingskortserieprodukter har en uavhengig innebygd NPU, som gir 2TOPS datakraft og støtter INT8/INT16 blandede operasjoner. Den oppfyller applikasjonen fullt ut i lette scenarier. Dessuten utfører den AI-databehandling uavhengig, som er mer effektiv, nøyaktig og mindre falske positiver.


Støtter en rekke videokodeker, egnet for forskjellige skjermenheter

TC-RV1126 DEVELOPMENT BOARD SERIES PRODUCTS støtter H.265/H.264/MJPEG-videokodek, støtter konfigurasjon av videokvalitet på flere nivåer og kodingskompleksitetsinnstillinger, støtter 4K@30fps 1080p@30fps videokoding, maksimal dekoding 4K@s, og støtter 4K@s. samme koding og løsning; Den kan tilpasse de originale skjermenhetene med forskjellige konfigurasjoner, og kombinere den utmerkede kodek-evnen med edge computing. Mens du forbedrer bildekvaliteten, er videostrømforsinkelsen lavere, sanntidsytelsen er sterkere, og båndbreddebeslag og lagringsplass reduseres, noe som reduserer applikasjonskostnadene ytterligere.


Rik utvidelsesgrensesnitt, reduser vanskeligheten med utvikling

TC-RV1126 utviklingskortserieprodukter er utstyrt med Ethernet, HDMI ut, RS232, RS485, linje inn/ut, Wi-Fi, TF og andre grensesnitt for å møte kravene til forskjellige scenarier. Med lavt strømforbruk og høy integrert kretsdesign kan den fungere jevnt og stabilt i det utendørs arbeidsmiljøet på -40~70â, og har sterk tilpasningsevne til tøffe omgivelser.


Den brukes på den intelligente byggeplassen for å oppnå effektiv og intelligent tilsyn

TC-RV1126 utviklingskortserieprodukter har blitt modent brukt innen smart sikkerhet, ansiktsgjenkjenning, dørlås. TC-RV1126 utvikling bord serie produkter bygget i en rekke nettsted scene algoritmer, sanntids overvåking og identifikasjon av en rekke nettsted brudd og alarm; 


Edge databehandlingsproduktene til Thinkcore-teknologi hjelper den intelligente produksjonen og administrasjonen av byggebransjen med rike datatyper, vertikal segmentering, intelligent analyse og standard åpent API-grensesnitt. I fremtiden vil Thinkcore Technology fortsette å gjøre innsats innen edge computing, og introdusere flere programvare- og maskinvareintegrerte edge computing-løsninger som er mye brukt i alle samfunnslag.