IOTE2022 Den 18. International Internet of Things Expo åpnet i Shenzhen International Convention and Exhibition Centre (Bao 'an)!

- 2022-11-16-

IOTE IOT Exhibition ble grunnlagt av Internet of Things Media i juni 2009, har blitt holdt i 13 år, er verdens første profesjonelle IOT-utstilling, denne IOT-utstillingen vil bli holdt i Shenzhen International Convention and Exhibition Center (Bao 'an) Hall 17, 50 000 kvadratmeter utstillingsareal, 400 utstillere inviteres til å komme! Temaet for denne utstillingen er "Digital intelligence core Life, cloud co-creation", som er sponset av Shenzhen Internet of Things Industry Association og organisert av Shenzhen Internet of Things Media Co., LTD., Shenzhen Yixin Internet of Things Network Co. , LTD. Kravet frigjort av "intern og ekstern dobbeltsirkulasjon" har blitt den mest fruktbare jorda for utviklingen av tingenes internett. Trillionnivåmarkedet er ikke lenger et slagord, og det er rett tid for å utforske tingenes internett!

Som den tredje bølgen av verdens informasjonsutvikling etter datamaskin og Internett, har tingenes internett blitt en viktig del av den nasjonale strategien for vitenskap og teknologiutvikling. Det fører til at alle samfunnslag blir intelligente og digitale, og er en av de ledende kreftene som fremmer den digitale økonomien.

Som et stort land innen infrastrukturbygging, har Kinas digitale økonomi kontinuerlig skapt momentum de siste årene. I 2021 vil Kinas digitale økonomiskala nå 45,5 billioner RMB, som utgjør 39,8 % av BNP fra 21,6 % i 2011, og blir en "akselerator" i prosessen med økonomisk og sosial utvikling.

Samtidig som Industri- og informasjonsdepartementet og andre åtte avdelinger i fellesskap utstedte den treårige handlingsplanen for bygging av ny infrastruktur for tingenes internett (2021-2023), blomstrer alle næringer sterk produktivitet, og bygger smart by, smart transport, smart landbruk, smart produksjon, smarte parker, smarthus og annen IOT-konstruksjonsinfrastruktur, som øker den sunne utviklingen av "Internet of Everything".

Ulike typer tilkoblingsteknologier fortsetter å innovere og banebrytende, RFID, sensorer og andre sensingoppkjøp svar på "karbonnøytral" etterspørsel, til passiv utvikling; Den raske veksten av Internet of Things-plattformen, tjenestestøttekapasiteten ble betydelig forbedret; Den globale kommersialiseringsprosessen av wide area-nettverk som Cat.1, 5G, NB-IOT og LoRa akselererer. Cloud computing, edge computing, AI og andre teknologier brukes på tingenes internett for å bringe innovasjonsvitalitet til den intelligente industrien...

Uansett i B-end-markedet eller C-end-markedet, har Internet of Things gitt nye utviklingsmuligheter og åpnet mange billioner industrimarkeder. Hvilke nye teknologier dukker opp i Internet of Things-markedet nå? Hva er de nye utviklingene og trendene? Hva er noen gode selskaper å lære av? IOTE 2022, det 18. International Internet of Things Show, gir deg svaret!

Fra 15. til 17. november 2022 vil den 18. IOTE 2022 International IOT-utstillingen samle mange talenter, som dekker bedrifter fra persepsjonslaget, overføringslaget, plattformlaget og applikasjonslaget. Utstillere vil dekke hele bransjekjeden. De vil presentere sine lange og dype prestasjoner i løpet av de bare tre dagene. På denne årlige begivenheten til tingenes internett-bransjen kan vi se de potensielle trendene til tingenes internett-bransjen gjennom utstillingen.