Ny ankomst | Thinkcore RK3568-systemet ved modullansering

- 2022-11-23-

Tidlig i november 2022 ga Thinkcore ut TC-RK3568-modulsystemet, som er utstyrt med Rockchips nye generasjon AIoT-prosessor, RK3568.
RK3568 av kommersiell kvalitet kan utstyres med RK3568-prosessoren.
SoM kan brukes i kraft, industri, medisinsk, transport og andre relaterte applikasjoner.


Oversikt over TC-RK3568 System på modul
Systemet på TC-RK3568-modulen (SoM) er utstyrt med Rockchip nye generasjons AIoT-prosessor, RK3568, en firekjerners 64-bit Cortex-A55-prosessor basert på avansert 22nm prosesseringsteknologi med en innebygd NPU, som kjører på en frekvens så høyt som 2,0 GHz.
SoM har rike perifere grensesnitt, kraftig multimedieytelse, lavt strømforbruk og høy kvalitet.
Det kan dra mye nytte av elektrisitet, helsevesen, tingenes internett, industri, transport og kunstig intelligens.
Det kan brukes mye i ulike bransjer.
I designprosessen har den gjennomgått tøffe omgivelsestemperaturtester, trykktester og langsiktige kjøretester, og har blitt bekreftet i en rekke terminaler og på stedet som solid og pålitelig.Høy utvidbarhet
TC-RK3568 SoM har rike høyhastighetsgrensesnitt, som kan utvide funksjoner, gjøre det mer effektivt og gjøre det enklere å koble til.
Innebygd dobbel GMAC; støtte for RGMII, SGMII og QSGMII (2-MAC) grensesnitt; støtte for 8 UART; og støtte for 2 Gigabit Ethernet (via PHY-brikken).


Lett AI
I tillegg til frekvensen på opptil 2,0 GHz, integrerer TC-RK3568 SoM også en NPU med opptil 1 TOPS, som kan støtte lett ende-til-ende AI-databehandling.
Og gi RKNN-Toolkit, med sin sterke kompatibilitet, som du enkelt kan transformere nettverksmodellen basert på en rekke rammeverk som Caffe, TensorFlow, TF-Lite, ONNX, PyTorch, Keras og Darknet slik at AI-applikasjonen din er lett å implementere.


Kan støtte tre skjermer med forskjellige skjermer
HDMI 2.0, eDP, LVDS, RGB-parallellisme og MIPI-DSI støttes godt; de støtter tre typer skjermsignaler som sendes ut samtidig, tre forskjellige skjermer og 4K-oppløsning.
TC-RK3568 SoMs skjermytelse er så god at den gir en utmerket interaksjon mellom mennesker og datamaskiner.
PDA, kasseapparat med dobbel skjerm, reklamemaskin med flere skjermer, karaokemaskin, elektronisk stoppbrett, selvbetjeningsmaskin, industriell HMI og andre applikasjoner er egnet.Kraftig videokodek-ytelse
HD-harddekoding i formater som 265 eller VP9, ​​som kan dekodes med flere videokilder samtidig, for eksempel 1080p ved 30 fps i H264 eller H265 med 8x10 kanaler,
Støtt HDR10, som har utmerket farge og dynamisk rekkevidde.
H.264 og H.265 maskinvarekoding, 1080p ved 60 fps, dynamisk bithastighet, bildefrekvens og oppløsningsjustering
De kraftige maskinvarekodings- og dekodingsevnene kan møte de ulike behovene til de fleste multimediaterminaler, videokonferanseterminaler og så videre.


OS
TC-RK3568 SoM støtter Linux 4.19 og Android 11 operativsystemer, som er dypt optimalisert av Thinkcore-teamet, og sikrer høy stabilitet for lange løp.
Samarbeid med profesjonell teknisk støtte for å hjelpe deg med å unngå mange tekniske problemer i produktutviklingsprosessen.Målapplikasjon
Rikt grensesnitt, kostnadseffektiv industriell og kommersiell fleksibilitet,

Disse omfattende fordelene øker konkurranseevnen til mange TC-RK3568 SoM-produkter innen industri, medisinsk behandling, elektrisk kraft, transport, miljøovervåking, sikkerhet, ny energi og kommunikasjon.