Feriemelding til kunder

- 2023-01-03-

Kjære partner:
Hallo! Alle ansatte i Shenzhen Thinkcore Technology Co., Ltd takker herved hjertelig for din langsiktige støtte og forståelse. Jeg ønsker din bedrift en fremgangsrik virksomhet og alt godt i det nye året! På det nye året vil selskapet vårt jobbe hardere for å gi deg bedre produkter og tjenester.
Tidsplanen for nyttårsdag og vårfestival er som følger:
Nyttårsferie: 31. desember 2022 - 2. januar 2023; offisielt arbeid 3. januar.
Vårfestens ferietid: 15. januar - 29. januar 2023, og offisielt oppstart 30. januar. Til kunder: Forsendelser stoppet 14. januar. Partnere blir bedt om å arrangere produktproduksjonssyklusen. I løpet av ferien vil ikke vårt firma arrangere henting og levering.
Vårt firma er ikke på vakt i ferien. For å sikre at virksomheten til hvert selskap ikke blir påvirket i løpet av ferien, minner vi deg oppriktig om å være oppmerksom på følgende:
1. Hvis din bedrift har hasteforsendelser, vennligst kontakt vår kundeservice i tide for å bekrefte leveringsdatoen, for å unngå unødvendige tap forårsaket av feil forsendelser.
2. Vårt firma ordner ikke levering og forretningssaker i ferier. For kunder med alle bestillingsbehov, vennligst ta hånd om dem etter ferien.
Takk for din forståelse og støtte for ulempene forårsaket av sakene ovenfor!

Shenzhen Thinkcore Technology Co., Ltd

30. desember 2022