Globale PCB-markedsutsikter og prognoser for 2020-2025

- 2021-07-06-

Det globale kretskortmarkedet forventes å vokse med en CAGR på 4,12% i løpet av prognoseperioden (2020-2025); Det ble verdsatt til 58,91 milliarder dollar i 2019 og anslås å være verdt 75,72 milliarder dollar innen 2025.

Markedet har opplevd rask vekst de siste årene, hovedsakelig på grunn av den kontinuerlige utviklingen av forbrukerelektroniske enheter og den økende etterspørselen etter PCB i alt elektronisk og elektrisk utstyr.

Adopsjonen av PCB i tilkoblede biler akselererer også PCB -markedet. Dette er kjøretøyer som er fullt utstyrt med kablet og trådløs teknologi, som gjør at de enkelt kan koble seg til dataenheter som smarttelefoner. Teknologien gjør at sjåfører kan låse opp kjøretøy, eksternt aktivere klimakontrollsystemer, kontrollere batteristatusen til elbilene og spore bilene sine ved hjelp av smarttelefoner.

I tillegg driver etterspørselen etter elektroniske enheter som smarttelefoner, smartklokker og andre enheter også veksten i markedet. For eksempel er inntekter generert av smarttelefoner verdt 79,1 milliarder dollar i 2018 og 77,5 milliarder dollar i 2019, ifølge U.S. Consumer Technology Sales and Forecasting Study utført av Consumer Technology Association (CTA).

Nylig har 3D -utskrift vist seg å være en av de store innovasjonene innen PCB. Det forventes at 3D-trykt elektronikk eller 3D PE vil endre måten elektriske systemer er designet på i fremtiden. Disse systemene lager 3D -kretser ved å skrive ut substratelementene lag for lag og deretter legge til et flytende blekk som inneholder elektroniske funksjoner på toppen av dem. Overflatemonteringsteknikker kan deretter legges til for å lage det endelige systemet. 3D PE kan gi kretsproduksjonsselskaper og deres kunder en enorm teknisk og produksjonsfordel, spesielt sammenlignet med tradisjonelle 2D -kretskort.

Med utbruddet av COVID-19 ble produksjonen av kretskort påvirket av restriksjoner og forsinkelser i Asia-Stillehavsregionen, spesielt Kina, i løpet av januar og februar. Selskapets produksjonskapasitet har ikke endret seg nevneverdig, men svak etterspørsel i Kina har skapt noen problemer i forsyningskjeden. I en rapport fra februar noterte Semiconductor Industry Association (SIA) den potensielle langsiktige virksomhetseffekten knyttet til COVID-19 utenfor Kina. Virkningen av redusert etterspørsel vil sannsynligvis gjenspeiles i selskapets inntjening i andre kvartal.

Viktige markedstrender
Forbrukerelektronikk forventes å fange en betydelig andel av markedet
Overfloden av kretskort (PCB) i alle elektroniske enheter, inkludert kalkulatorer og fjernkontroller, store kretskort og i økende grad hvitevarer, bidrar til veksten i markedet.

Den økende bruken av mobiltelefoner forventes å drive det globale PCB -markedet. I begynnelsen av 2019 hadde for eksempel nesten hver husstand (97 prosent) minst én mobiltelefon, mot 94 prosent i begynnelsen av 2014, ifølge det tyske statistikkontoret. Mobilabonnenter forventes å vokse fra 5,1 milliarder i 2002 til 5,8 milliarder i 2018 og 2025. (GSM 2019 -rapport). Produksjonen av kretskort (PCB) har økt etter hvert som mobile enheter som smarttelefoner, bærbare datamaskiner og nettbrett har blitt mindre og mer praktiske for forbrukerne.

I tillegg, på grunn av den økende etterspørselen i markedssegmentet, tilfredsstiller noen markedsaktører spesifikt sluttbrukernes behov ved å tilby flere partier PCB.

AT&S lager for eksempel kretskort som brukes i smarttelefoner og nettbrett og leverer store selskaper som Apple og Intel. I tillegg planlegger Apple å introdusere to forskjellige størrelser på "iPhone SE 2" i 2020. Det kommende hovedkortet til iPhone SE 2-modellen vil trolig bruke 10 lag baseboard-lignende PCB (SLP), som sannsynligvis vil bli produsert av AT&S .

I tillegg fokuserer leverandører i markedet på geografisk ekspansjon, noe som driver PCB -veksten ytterligere i dette segmentet. For eksempel, i februar 2020, vil Apple -leverandøren Wistron snart begynne å montere PCB -er for iPhone lokalt i India. Apples iPhone PCB ble først laget i utlandet og deretter importert til India. I et nytt strategisk trekk forventes det at regjeringen velger å øke tariffene på PCB -montering.

Nord -Amerika forventes å ha en betydelig markedsandel
Med den eksplosive veksten i forbrukerelektronikkindustrien identifiseres den raske adopsjonen av tingenes internett og økende applikasjoner i bilindustrien som viktige faktorer som kan ha en positiv innvirkning på PCB -salget i regionen. Kvalitetsytelsen og utmerket emballasjefleksibilitet til PCB vil bidra til deres suksess i fremtidige sammenkoblingsløsninger.

Desember 2019 TTM Technologies, Inc., en ledende global produsent av kretskortprodukter, radiofrekvente komponenter og ingeniørløsninger. Kunngjorde åpningen av et nytt ingeniørsenter i New York. Etter oppkjøpet av produksjons- og immaterielle eiendeler fra I3 Electronics, Inc., har selskapet ansatt mange av ingeniøreksperter som tidligere var ansatt i I3 for å forbedre sine avanserte PCB -teknologifunksjoner og utvide patentporteføljen for nye applikasjoner innen romfart og forsvarssektorer . Det avanserte kommersielle markedet.

I tillegg gjør leverandører i markedet strategiske oppkjøp for å forbedre PC -mulighetene. For eksempel kunngjorde Summit Interconnect, Inc. nylig en kombinasjon av Summit Interconnect og strømlinjeformede kretser. Oppkjøpet av Streamline utvidet Summits hovedkvarter til tre steder i California. Strømlinjeformet drift kan forbedre selskapets PCB -evner betydelig i situasjoner der teknologi og tid er avgjørende.

Antallet TV -seere i regionen forventes å vokse takket være introduksjonen av online TV -plattformer som Netflix, Amazon Prime, Google Pay og Sky Go. Etter hvert som distribusjonen av PCB -er i TV -apparater øker, vil dette oppmuntre til markedsadopsjon.


Den økende etterspørselen etter liten, fleksibel elektronikk vil være en sentral trend i markedet. Den økende bruken av fleksible kretser i elektroniske bærbare enheter vil ha en positiv innvirkning på markedet. Videre vil sterk interesse for sammenleggbare eller sammenrullede smarttelefoner snart skape mange muligheter for viktige markedsaktører.


I tillegg kunngjorde San Francisco Circuits i mai 2019 en oppgradering av sine nøkkelferdige PCB -monteringskapasiteter. Fullstendig PCB-montering gjennom SFC minimerer ansvaret for å kjøpe deler, administrere materialregninger (BOM), inventar og tilhørende logistikk som kundene kan støte på når de jobber med PCB-montasjepartnere.

Konkurranselandskapet
På grunn av Jabil Inc., Wurth Elektronik Group (Wurth Group), TTM Technologies Inc., Med noen få store aktører som Becker & Muller Schaltungsdruck GmbH og Advanced Circuits Inc, er markedet for kretskort svært konkurransedyktig. Den har markedsandeler og er forpliktet til å utvide sin kundebase i utlandet. Disse selskapene bruker strategiske samarbeidsprogrammer for å øke markedsandelen og forbedre lønnsomheten. Men med teknologiske fremskritt og produktinnovasjon, utvider SMB sine markedsandeler ved å sikre nye kontrakter og åpne nye markeder.

Siste industriutvikling
Mars 2020 - Boardtek Electronics Corporation ble kjøpt opp av Zhending Technology Holdings Limited på en børs. Etter utvekslingen vil Boardtek bli et heleid datterselskap av Zhanding. Boardtek er engasjert i utvikling, produksjon og markedsføring av flerlags PCB, med fokus på databehandling med høy ytelse, høyfrekvent mikrobølgeovn og høyere varmeavledningseffektivitet.

Februar 2020-TTM Technologies Inc. kunngjør åpningen av et avansert teknologisenter i Chippewa Falls, Wis. Anlegget på 40 000 kvadratmeter på 850 Technology Way har blitt renovert for å tilby en rekke topp moderne PCB-produksjon løsninger tilgjengelig i Nord-Amerika i dag, inkludert muligheten til å produsere baseboard-lignende PCB. TTM kjøpte eiendelene til i3 Electronics, Inc. (i3) i juni 2019 og begynte deretter arbeidet med en rask oppussing av enheten, og produksjonen begynte i januar 2020.