"Core board + bottom board" samarbeidsmodell

- 2021-08-12-

Med fremveksten av epoken med automatisering og digitalisering, blir innebygde produkter mer og mer populære hos alle. Fra elektroniske forbrukerprodukter som datamaskiner og mobiltelefoner rundt, til medisinsk utstyr på sykehus, kontrollutstyr på fabrikker og til og med elektronisk utstyr på satellitter og romfartøy, innebygde produkter er overalt, og de er nært knyttet til våre liv.

Innebygde produkter er et veldig bredt konsept. Noen innebygde produkter er på størrelse med et hus, for eksempel noe stort industrielt kontrollutstyr; Noen innebygde produkter er bare på størrelse med håndflaten vår, for eksempel vanlige mobiltelefoner og smarte klokker. På samme tid har innebygde produkter ofte rike funksjoner, for eksempel underholdning, kommunikasjon, intelligent kontroll, informasjonsinnsamling og så videre. Så, under dette blendende utseendet og funksjonen, hva har de til felles? Kjernen i innebygde produkter, den sentrale behandlingsenheten (forkortet CPU på engelsk), er den interne, men enhetlige kjernen i forskjellige manifestasjoner av innebygde produkter, og det er også nøkkelen til de rike funksjonene til innebygde produkter. Fra små CPU -brikker til alle slags innebygde produkter, det virker litt utrolig, så hvordan blir CPU'en et innebygd produkt?

Innebygde produkter er vanligvis delt inn i maskinvare og programvare. Maskinvaren kan enkelt deles inn i tre deler: CPU -brikkedel, perifer brikkegrensesnittdel og eksternt utstyr. CPU -brikkedelen og den perifere brikkegrensesnittdelen er generelt integrert på et kretskort som kalles et utviklingskort; de kan også skilles på flere forskjellige funksjonelle moduler. For eksempel er CPU -brikkedelen laget i kjernekortet og den perifere brikkegrensesnittdelen er laget. Bunnkortet, kjernekortet og bunnkortet er satt sammen for å danne et fullt funksjonelt utviklingskort. Programvaren kan også enkelt deles inn i to deler: operativsystemet og applikasjonsprogrammet. De fire delene av utviklingskortet, periferutstyr, operativsystem og applikasjonsprogram kombineres til å bli et innebygd produkt med flere funksjoner i virkeligheten.