Fordelene med den innebygde datamaskinen

- 2021-09-03-

1.Streng spesifisitet avden innebygde datamaskinen: Fordelen med innebygd operativsystem ligger i den sterke tilpasningen. Kombinasjonen av programvaresystem og maskinvare er veldig nær. Vanligvis bør systemet transplanteres for maskinvare. Selv i det samme merket og produktserien, må den konstant endres i henhold til endring og økning eller reduksjon av systemmaskinvare. På samme tid, for forskjellige oppgaver, må systemet ofte endres sterkt, og samlingen og nedlastingen av programmet bør kombineres med systemet.
2. systemkjernen tilden innebygde datamaskinen er liten. For generelle applikasjoner i små elektroniske enheter er systemressursene begrensede, og kjernen til det innebygde operativsystemet er mye mindre enn for tradisjonelle operativsystemer.
3. Høy ytelse i sanntidden innebygde datamaskinen: EOS har generelt sterk sanntidsytelse og kan brukes i forskjellige utstyrskontroller.

4.Tilpassbarhet: en arkitektur som støtter åpenhet og skalerbarhet.

5. Systemforenkling og sikkerhet: Generelt har innebygde systemer ikke et åpenbart skille mellom systemprogramvare og applikasjonsprogramvare, og funksjonell design og implementering er ikke nødvendig for å være for kompleks. På den ene siden bidrar det til å kontrollere systemkostnadene og realisere systemsikkerheten.
6.Unified grensesnitt. Tilbyr et enhetlig stasjonsgrensesnitt for utstyret.

7. herding kode. I det innebygde systemet blir det innebygde operativsystemet og applikasjonsprogramvaren størknet i ROM -en til den innebygde systemdatamaskinen

8. lang livssyklus: fordi det innebygde operativsystemet er organisk kombinert med spesifikke applikasjoner, utføres oppgraderingen også synkront.
9. sterk stabilitet, svak interaksjon. Fordelen med innebygd operativsystem er at det ikke trenger for mye brukerintervensjon i begynnelsen av driften. Vanligvis gir brukergrensesnittet ikke operasjonskommandoer. Den tilbyr tjenester til brukerprogrammer gjennom systemanropskommandoer, noe som krever at EOS -ansvarlig for systemadministrasjon har sterk stabilitet.
10.Det er enkelt og enkelt å betjene, gir brukervennlig grafisk GUI og grafisk grensesnitt, gir kraftige nettverksfunksjoner, støtter TCP / IP -protokoll og andre protokoller, gir TCP / UDP / IP / PPP -protokollstøtte og enhetlig MAC -tilgangslaggrensesnitt, og reserverer grensesnitt for forskjellige mobile dataenheter.
11.Det kan dekke behovene til bærbart virtuelt instrument: det innebygde operativsystemet har gått inn i tiden etter PC. Den lille størrelsen og høye påliteligheten kan dekke behovene til bærbare virtuelle instrumenter i felt og harde miljøer.

12.Fleksibel tilpasning: sammenlignet med generelle datasystemer, innebygd system har lavt strømforbruk, høy pålitelighet, kraftig funksjon og høy ytelse prisforhold; Sterk sanntidsytelse, støtte for flere oppgaver, liten plass og høy effektivitet; For spesifikke applikasjoner kan den tilpasses fleksibelt etter behov.