TC-RV-1126 IPC50-kort

TC-RV-1126 IPC50-kort

Et Internet Protocol-kamera, eller IP-kamera, er en type digitalt videokamera som mottar kontrolldata og sender bildedata via et IP-nettverk. De brukes ofte til overvåking, men i motsetning til analoge lukkede krets-TV-kameraer (CCTV) krever de ingen lokal opptaksenhet, bare et lokalnettverk. De fleste IP-kameraer er webkameraer, men begrepet IP-kamera eller nettkamera gjelder vanligvis bare de som kan nås direkte over en nettverkstilkobling.

Produkt detalj

An

Noen IP-kameraer krever støtte av en sentral

Det nye Developer Board 1126-utviklingskortet har fått navnet sitt fra Rockchip RV1126 SoC med en firekjerners ARM Cortex-A7 og RISC-V MCU og en nevrale nettverksakselerasjon med ytelse opptil 2 TOPS som støtter INT8/INT16. TC-RV-1126 IPC50 Board er et høyytelses, allsidig, høydatabehandling (2TOPS) generell, intelligent integrert bærekort kjernekort.â Brettet er ikke bare et enkelt utviklingskort, men også et bærekort med et kjernekort koblet via en brett-til-kort (BTB) dobbeltsporforbindelse.

Thinkcore har gitt TC-RV-1126 IPC50-kortet med 1 GB RAM. Brettet leveres med 8 GB blits som standard. For de som ønsker å jobbe med store prosjekter som krever innebygd Wi-Fi, vil dette styret ta seg av dette aspektet gjennom støtte for 802.11 a/b/g/n/ac-versjoner.


Høy ytelse for AI-arbeidsbelastninger

TC-RV-1126 IPC50 Board får den innebygde kjernemodulen sammen med den innebygde NPU og bildesignalprosessoren, og blir den beste kombinasjonen for ethvert smart AI-kamera for å få høy ytelse. Det bør ikke være overraskende at styret først og fremst vil fokusere på applikasjoner relatert til Smart Home, videokonferanse, videoopptakskort og 4K trådløse projektorer.


TC-RV-1126 IPC50-kort med høy ytelse

Med en komplett maskinvarebasert 14 megapikslers ISP og postprosessor, kan TC-RV-1126 IPC50 Board kjøre flere algoritmer for all-time sanntidsbehandlingsfunksjoner som gjør den egnet for intelligente AI-kameraer.

Bortsett fra NPU og ISP, kommer RV1126 SoC med en 4K H.264/H.265-koder og dekoder som kreves for å livestreame enhver videofil gjennom innebygd Wi-Fi-støtte. Brettet får også et MIPI-DSI-grensesnitt for tilkobling av vertsprosessoren og en skjermmodul som kan vise full HD-video ved 1080P 60fps.


Hva er det neste med TC-RV-1126 IPC50-kortet?

Sammen med Wi-Fi-tilkobling får du også muligheten til å bruke Bluetooth 4.2/5.0-versjonen for trådløs overføring over kort avstand. Som med alle utviklere, er det beste operativsystemet for enkel distribusjon av programmer Embedded Linux som kan brukes på denne SBC.

Annet enn MIPI-DSI-grensesnittet, er det fire MIPI-CSI-grensesnitt du kan koble til kameramoduler på. Det er også en HDMI-utgang for en hvilken som helst skjerm eller skjerm som kan kobles til enkeltbordsdatamaskinen. HDMI-inngangsmodulen lar deg ta opp HDMI-lyd/videoinngang. Dette har blitt en av de viktige funksjonene til dette brettet ettersom de fleste av dere kanskje har kommet over at Raspberry Pi 4 ikke direkte tar HDMI-signaler (du trenger et opptakskort for det).


TC-RV-1126 IPC50-kortgrensesnitt

Den kan tilpasses til å bære IMX307/IMX327, IMX335, IMX415 og andre kamerasensormoduler, og styret vil støtte Linux, selskapet legger også til at de vil gi SDK sekundær utvikling for alle kundene for å møte deres krav. Med tilpasningsfunksjonen til valgfritt maskinvareoppsett som involverer CPU, minne, lagring osv., er det perfekt for hobbyisten å utforske brettets muligheter.Hot Tags: TC-RV-1126 IPC50 Board, Produsenter, Leverandører, Kina, Kjøp, Engros, Fabrikk, Laget i Kina, Pris, Kvalitet, Nyeste, Billig

sende forespørsel

beslektet produkter